Logo Herinneringshout
Herinneringshout

Over ons

Onze filosofie

Omdat herinneringen waardevol zijn helpen wij deze te koesteren

Dit is mijn filosofie. Die uitgedragen wordt op een originele & persoonlijke manier. Waarbij liefde voor het product en duurzaamheid een grote rol spelen. Maar waar ook gelet wordt op een goede kwaliteit, bruikbaarheid & veiligheid voor de gebruiker. Dit alles is zichtbaar in de eindproducten, die met veel liefde zijn gemaakt. 

Klein maar fijn

Herinneringshout is een kleine organisatie. Klein maar fijn. Het fijne is dat ik ieder contact met zorgvuldigheid benader, snel op vragen reageer en altijd open sta voor nieuwe ideeën. Daarnaast ben ik bereid om met je mee te denken om zo te komen tot een product die volledig aan alle wensen voldoet.

Het gezicht achter…

eigenaresse Herinneringshout

Mijn naam is Marlies de Jong en ook ik hecht veel waarde aan herinneringen. Na de geboorte van mijn kinderen ontstond het idee om onder meer het opgroeiboek, de felicitatiekaartjes en eerste schoentjes op te ruimen in een doos. Wel een moderne doos die niet achter knieschotten op zolder wordt geplaatst, maar een aanvulling is in het interieur en daardoor altijd binnen handbereik is. 

Persoonlijk wil ik bijdragen aan een cadeau (op maat), waarvan de uitstraling niet alleen mooi en uniek is, maar ook de gelegenheid geeft om op ieder gewenst moment terug te denken aan de zo bijzondere momenten in het leven. Zodat in een tijd van crisis en haastcultuur de kleine geluksmomenten iedere keer opnieuw beleeft kunnen worden.

Het werk doe ik met veel passie en liefde. Bovendien vind ik het belangrijk een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Daarom wordt tijdens het hele productieproces gelet op een milieuvriendelijke en duurzame bedrijfsvoering. Verf op waterbasis, UV inkt voor het printen en een zo milieuvriendelijk mogelijke verpakking voor verzending van het product. Want ieder beetje helpt en daar geloof ik in.

Deel dit artikel:
Herinneringshout

Prikbord

 • HELAAS ZIJN WIJ GESLOTEN.
 • Makkelijk shoppen

  VERZENDING BINNENLAND

  • ophalen gratis!
  • brievenbuspakje € 3,50
  • pakket tot 10 kg, € 9,52
  • pakket 10-30 kg, € 14,36

   

  VERZENDING BUITENLAND (EUROPA)

  • pakket tot 5 kg, € 24,64
  • pakket 5-10 kg, € 31,30
  • pakket 10-30 kg, € 42,19

   

  Levertijd 2-4 weken memory box Luxe.

  Levertijd 10 werkdagen overige producten.

  Voor bepaalde datum in huis? Bel gerust.

  logo postnl 

  Betalen met Ideal of vooraf overmaken.

  logo ideal

   

 • Klant reacties

   

  Klant reacties Herinneringshout

   

   

 • Wist je dat....

  De Mona Lisa ook op populierenhout is gemaakt?

  Dat Herinneringshout hetzelfde hout gebruikt voor haar producten?

  Omdat dit heel lang meegaat! 

   

Herinneringshout.nl

© 2018 Herinneringshout - KvK: 57928924 - BTW nr: NL172635421B01 - info@herinneringshout.nl