Logo Herinneringshout
Herinneringshout

Kinderfeestje

Kinderfeestje: organisatie

Er komt veel kijken bij het organiseren van een kinderfeestje. Hieronder een checklist en wat leuke ideeën. En bekijk natuurlijk onze borden op Pinterest: Kinderfeestje en Kindertraktatie

Kinderfeestje: de uitnodiging

Uitnodigingen zijn overal verkrijgbaar. Maar zelf iets maken is net zo leuk. Bedenk eerst met je kind of je een themafeestje wilt. Piraten, prinsessen, heldfiguren uit films en ga zo maar door. Pas hier de kaart op aan. Of maak een mooie foto van jouw kind met een bord met tekst waarop zijn/haar vriendjes worden uitgenodigd.

Kinderfeestje: uit of thuis

Dan nadenken over het geven van een feestje thuis of buiten de deur. Vooral kleine kinderen vermaken zich thuis al opperbest. Met meiden lekker knutselen, met jongens een hut bouwen of een hindernisbaan creëren in de achtertuin voor beiden. Denk wel even na over het seizoen waarin je kind jarig is. Want ook dit speelt vaak mee in de beslissing waar het feestje gehouden wordt.

Het grote voordeel van een locatie buiten de deur is natuurlijk dat je huis overeind blijft ;-). Om maar even een cliché erin te gooien: jongens zijn over het algemeen iets beweeglijker dan meiden. Dus kun je niet naar buiten en is het huis niet al te ruim, dan is het uitwijken naar een binnenspeeltuin of zwembad een overweging waard.

Kinderfeestje: thema

Zoals hierboven al aangegeven is een thema voor een feestje niet alleen leuk. Voor jou als ouder ook makkelijk omdat je een bepaalde lijn kunt vasthouden. Dus het thema doorvoeren in de uitnodiging, aankleding, traktatie en spellen. Zoals het thema piraten dat bij jongens erg geliefd is. Maak voor de uitnodiging een schatkaart, laat alle kindjes verkleed als piraten op het feestje komen, smink ze, zorg voor spannende versiering en maak als lekker hapje een piratenboot van eierkoek en een piratenflesje om uit te drinken. En dan lopen over een plank, piratenkoek happen en andere leuke spelletjes spelen. Helemaal stoer en succes gegarandeerd!

Kinderfeestje: traktatie

Naast een traktatie op school, is lekkernij op een feestje onmisbaar. Natuurlijk kun je van alles in de supermarkt kopen, maar lekker DIYen is natuurlijk ook ontzettend leuk. Betrek je kind erbij en geniet samen alvast van de voorbereiding. Vergeet ook bij vertrek niet een leuk zakje met lekkernij mee te geven.  

Kinderfeestje: de uitvoering

Dan is het zover. Zorg dat je altijd met twee personen bent. Dit geeft net even wat meer rust en je kunt de pret ook delen. Want als je zelf geniet, doet je kind dat ook. 

Het belangrijkste is om er gewoon een onvergetelijke dag van je maken. Dus succes en veel plezier!

 

Deel dit artikel:
Herinneringshout

Prikbord

 • Makkelijk shoppen

  VERZENDING BINNENLAND

  • ophalen gratis!
  • brievenbuspakje € 3,50
  • pakket tot 10 kg, € 9,52
  • pakket 10-30 kg, € 14,36

   

  VERZENDING BUITENLAND (EUROPA)

  • pakket tot 5 kg, € 24,64
  • pakket 5-10 kg, € 31,30
  • pakket 10-30 kg, € 42,19

   

  Levertijd 2-4 weken. Voor bepaalde datum in huis? Bel gerust.

  logo postnl 

  Betalen met Ideal of vooraf overmaken.

  logo ideal

   

 • Klant reacties

   

  Klant reacties Herinneringshout

   

   

 • Wist je dat....

  De Mona Lisa ook op populierenhout is gemaakt?

  Dat Herinneringshout hetzelfde hout gebruikt voor haar producten?

  Omdat dit heel lang meegaat! 

   

Herinneringshout.nl

© 2018 Herinneringshout - KvK: 57928924 - BTW nr: NL172635421B01 - info@herinneringshout.nl