Logo Herinneringshout
Herinneringshout

Kettingbrief in nieuw jasje

Ken je nog de kettingbrief? Waar je aan meedeed in de hoop geld te winnen of liefde te vinden? Of gewoon omdat je het wel leuk vond. Nu is er iets nieuws. Uitgedaagd worden om een week lang iedere dag te posten op Facebook wat je hebt meegemaakt. Inclusief foto's. Dus...

Ik werd uitgedaag door mijn schoonzusje. Toch gewoon maar eens doen dan. Niet iedere dag, maar een weekoverzicht in deze blog. Hier "gewoon" maar eens een week uit mijn leventje.

Woensdag 11 juni 2014

Na twee daagjes werken even aandacht voor mijn kleine meid. Eigenlijk ook een beetje het leuke combineren met een "moetje". Nog wat inkopen doen voor de vakantie. Snel een bakkie in de stad, wat winkeltjes langs en dan al weer Stijn ophalen van school. 

Begin van de middag even op en neer naar de drukkerij voor een opdracht. Een stukje toeren met slapende kids is echt geen straf. Raampje open, lekkere muziek, daar word je blij van.

Natuurlijk ben ik er ook zo'n eentje die het hele huis spik en span wil hebben voordat we er tussenuit gaan. Dus de keuken moet er aan geloven, voordat de pannen weer op het vuur gaan en het avondritueel begint. 

weekdagboek

Donderdag 12 juni 2013

De dag begint weer zonnig :-) 's Middags heerlijk buiten kastelen en prinsessenhuizen gebouwd. Maar eind van de dag moest ik echt aan de slag met de website. Lief & Puur producten erop gezet, dan kan deze "live" begin juli. Teksten ingekort op advies van een klant, foto's bijgewerkt en wat positieve reactie in het gastenboek gezet. Altijd fijn! En toen was het al gauw laat... 

weekdagboek

Vrijdag 13 juni 2014

Vandaag mag de tape van mijn enkel af. Gescheurd door het missen van het laatste afstapje van het keukentrapje (echt!@?!). Ontzettend druk in het ziekenhuis. De arts probeert met Feline te praten, maar slaat de plank volledig mis. Werkt echt niet wanneer je een kinderlijk stemmetje opzet, haha.

En natuurlijk 's avonds voor de buis. Meejuichen met Oranje!

weekdagboek

Zaterdag 14 juni 2014

Vandaag moeten de bestellingen af voordat wij volgende week met vakantie gaan. Dus eerst wat schilderen, memory boxen in elkaar zetten en inpakken. De koelkast ontdooien (1x per jaar, maar nu weet ik weer waarom) en even op zoek naar een bikini. Maar dat even wordt best lang. Wat een ellende om iets moois te vinden. Half zes haken we af.

Van zo'n dagje word je best moe en de kinderen ook. Even een dutje voordat we naar de verjaardag van oma gaan.

weekdagboek

Zondag 15 juni 2014

Vaderdag. Dat begint met een ontbijtje en cadeautjes uitpakken. Na de kerk een stukje fietsen en alvast wat inpakken. Ook de zakelijke administratie moet er aan geloven. Nog heel wat boekingen te doen, zucht. Maar na twee uurtjes kwaad maken ben ik toch een heel eind. Pakketje verzendklaar maken en dan op tijd naar bed.

weekdagboek

Maandag en dinsdag 16- en 17 juni 2014

Twee dagen werken bij de woningbouwcorporatie. Altijd weer gezellig. Laatste zomercadeautjes weggegeven vanuit de PV, veel telefoontjes aangenomen, gesprekken gevoerd en een Facebookactie afgerond. Daarna heerlijk afgezwaaid voor de aankomende drie weken.

Thuisgekomen zaten mijn ouders al te wachten met pannenkoeken. Vaste prik, altijd goed. Kinderen snel op bed. Badkamer en keuken schoongemaakt, nog wat zakelijke e-mailtjes afgehandeld en de afwezigheidsmelding e-mail laten installeren. Ook de uitnodigingen voor het feestje van Stijn gemaakt. Pff, ik ben er bijna klaar voor.

weekdagboek

Woensdag 18 juni 2014

Druk dagje voor de boeg. Feline heeft een nachtje bij oma geslapen, zodat ik gelijk aan de slag kan met inpakken. Het begint alleen niet zo rustig.

Zie op de klok in de keuken dat ik nog vijftien minuten heb voordat de school begint, dus nog even lekker tutten in de badkamer. Beneden Stijn's tanden aan het poetsen en opeens staat de klok in de woonkamer op vijf over half negen. HELP! Dacht ik eens een keer op tijd te zijn. Bij school aangekomen natuurlijk de uitnodigingen voor het feestje vergeten, grr. Dan straks maar geven.

Om tien over elf een afspraak bij de arts voor mijn oren. Deze zitten al een aantal maanden 's ochtends dicht. Best lekker als je de kinderen niet hoort, maar manlief vindt het minder fijn. Natuurlijk word ik tien voor half twaalf pas geholpen. Onrustig ga ik zitten, want Stijn komt half twaalf al weer uit school. Vijftien minuten laten is er nog niets gebeurt. Ik dus een moeder appen met de vraag of ze Stijn wil opvangen. Dokterassistente wil het namelijk "nog even" proberen, want het geeft zo'n kik als het loskomt (arch!). Nog een kwartier later loop ik dus nog steeds met een dicht oor de praktijk uit. Dikke pech.

In de middag als een gek nog een paar boodschappen gedaan, laatste dingen ingepakt, eten gekookt, kids gedouched en voor de TV. Want Nederland mag weer voetballen. Samen met Stijn "Hup Nederland" roepen blijkt effect te hebben. Snel iedereen naar bed en nog even achter de computer om mijn week af te maken. Maar ook om alle moeders te appen wanneer Stijn zijn verjaardag viert. Want de uitnodigingen, die zijn niet afgegeven. Dat komt later dan wel. 

weekdagboek

Hierbij mijn "kijkje in de keuken". En om het kettingeffect erin te houden, plaats vooral aankomende week je verhaal. Ik kijk er naar uit. 

 

Deel dit artikel:
Herinneringshout

Prikbord

 • Makkelijk shoppen

  VERZENDING BINNENLAND

  • ophalen gratis!
  • brievenbuspakje € 3,50
  • pakket tot 10 kg, € 9,52
  • pakket 10-30 kg, € 14,36

   

  VERZENDING BUITENLAND (EUROPA)

  • pakket tot 5 kg, € 24,64
  • pakket 5-10 kg, € 31,30
  • pakket 10-30 kg, € 42,19

   

  Levertijd 2-4 weken. Voor bepaalde datum in huis? Bel gerust.

  logo postnl 

  Betalen met Ideal of vooraf overmaken.

  logo ideal

   

 • Klant reacties

   

  Klant reacties Herinneringshout

   

   

 • Wist je dat....

  De Mona Lisa ook op populierenhout is gemaakt?

  Dat Herinneringshout hetzelfde hout gebruikt voor haar producten?

  Omdat dit heel lang meegaat! 

   

Herinneringshout.nl

© 2018 Herinneringshout - KvK: 57928924 - BTW nr: NL172635421B01 - info@herinneringshout.nl