Logo Herinneringshout
Herinneringshout

Gender Reveal

Ik word tante. En dit vind ik toch leuk!!! Geweldig om bij iemand anders dan jezelf de buik te zien groeien, eerste bewegingen te ervaren en enthousiasme mee te beleven van echo's en andere bijzonder momenten. En als echte suikertante vlieg ik winkel in winkel uit op zoek naar aanvullende unieke kraamcadeaus voor de geboortemand. Maar wat is het tegenwoordig lastig wanneer je het geslacht niet weet. Waar vroeger kleding en accessoires nog wit en grijs waren, komen de kleuren roze en blauw je nu echt tegemoet. Daarom pleit ik voor een Gender Reveal. Niet alleen vanwege het gemak, maar vooral ook vanwege de geweldige party's die te organiseren zijn. 

Gender Reveal: the American way

Natuurlijk kun je het geslacht bekend maken tijdens een groot feest, maar wil je er als stel of gezin samen bij stilstaan dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt de Gender Reveal Party zo klein of groot maken als je zelf wilt. Gender Reveal Party's zijn overgewaaid uit Amerika en daar wordt wel flink uitgepakt: the American way. Familie en vrienden worden uitgenodigd om dit bijzondere moment samen uitbundig te vieren.

Gender Reveal: waarom (eigenlijk niet) 

Ja, waarom eigenlijk niet. Als nuchtere hollander ben ik in eerste instantie altijd een beetje sceptisch ten opzichte van "over-de-top-feestjes". Maar stiekem vond ik mijn onverwachte babyshower ook heel leuk. Even in het zonnetje gezet worden en aandacht hebben voor je kleintje die op komst is. Want iedere zwangerschap is een wonder, maar het gaat allemaal ook zo snel. Bovendien is het een prima gelegenheid om weer eens met vriendinnen af te spreken. Want dat schiet er af en toe door drukte (en zwangerschapsmisselijkheid/moeheid) ook bij in.   

Gender Reveal: tada...

Gender Reveal Cake

Cakekado

En dan lig je daar op de stoel bij de 20 weken echo en wordt de vraag gesteld of je het geslacht van je baby wilt weten. Wat doe je? Wil je het weten en daarna delen met de achterban of vraag je de echoscopist om het geslacht op een briefje te noteren. Met het briefje kun je dan onder meer een taart laten maken met gekleurde vulling of een ballon laten vullen met blauw of roze confetti. De keuze is echt enorm. Dompel je lekker onder in de mogelijkheden op ons Gender Reveal Pinterestbord.  

Vandaag is het aan mijn zusje of ze het geslacht bekend wil maken. Stiekem ben ik alleen maar duimen aan het draaien dat de kleine gezond is. Want dat is toch het allerbelangrijkste en jongen of meisje: wat ben je welkom!

Bewaar je dierbare babyspullen in een memory box 

Deel dit artikel:
Herinneringshout

Prikbord

 • Makkelijk shoppen

  VERZENDING BINNENLAND

  • ophalen gratis!
  • brievenbuspakje € 3,50
  • pakket tot 10 kg, € 9,52
  • pakket 10-30 kg, € 14,36

   

  VERZENDING BUITENLAND (EUROPA)

  • pakket tot 5 kg, € 24,64
  • pakket 5-10 kg, € 31,30
  • pakket 10-30 kg, € 42,19

   

  Levertijd 2-4 weken. Voor bepaalde datum in huis? Bel gerust.

  logo postnl 

  Betalen met Ideal of vooraf overmaken.

  logo ideal

   

 • Klant reacties

   

  Klant reacties Herinneringshout

   

   

 • Wist je dat....

  De Mona Lisa ook op populierenhout is gemaakt?

  Dat Herinneringshout hetzelfde hout gebruikt voor haar producten?

  Omdat dit heel lang meegaat! 

   

Herinneringshout.nl

© 2018 Herinneringshout - KvK: 57928924 - BTW nr: NL172635421B01 - info@herinneringshout.nl