Logo Herinneringshout
Herinneringshout

Gastenbox bruiloft

Nog even en dan ga je trouwen. En dan hoort een gastenboek erbij. Of toch niet? Zit je anno 2015 nog wel te wachten op een standaard boek met namen en voorspelbare wensen van de gasten? Graag wil ik je overtuigen dat het idee achter een gastenboek wel heel leuk is. Dat het lezen van gelukswensen na de bruiloft bijdraagt aan de napret. De dag gaat toch al zo snel voorbij, dus op een later moment even stilstaan bij deze speciale dag is dan een cadeautje. Wel een beetje uniek ingepakt natuurlijk.

Gastenbox ipv gastenboek bruiloft

Denk daarom eens aan een gastenbox in plaats van een gastenboek voor je bruiloft. Een houten box bedrukt met het uitnodigingskaartje, een logo en/of favoriete foto. Maak bijpassende kaartjes voor je gasten en laat ze een boodschap schrijven. De kaartjes opbergen in de box, de box een mooi plekje geven in huis en iedere keer een kaartje trekken. Zo kun je lekker lang nagenieten!

gastenbox huwelijk

Gastenbox als receptieboek voor bruiloft

Nog een idee. Bedruk de gastenbox aan één zijde met het trouwkaartje en laat de gasten hun naam en wens met stift op de houten box schrijven. De persoonlijke boodschappen spatten er dan vanaf en kun je op ieder moment zien wanneer je het een plekje geeft in de woning. Nog leuker: zet de gastenbox na het trouwen om in een memory box. Stop de box vol met tastbare herinnering aan de bruiloft, zoals felicitatiekaarten, trouwakte, foto's, programmaboekje, sieraden en kousenband. Altijd leuk om ook deze dingen bij de hand te houden.

gastenbox als receptieboek bruiloft

En... heb ik het leuk voor je ingepakt en je over de streep kunnen trekken? Oude gebruiken zijn er niet voor niets, alleen dat moderne jasje is wel zo leuk.

 

  

Deel dit artikel:
Herinneringshout

Prikbord

 • Makkelijk shoppen

  VERZENDING BINNENLAND

  • ophalen gratis!
  • brievenbuspakje € 3,50
  • pakket tot 10 kg, € 9,52
  • pakket 10-30 kg, € 14,36

   

  VERZENDING BUITENLAND (EUROPA)

  • pakket tot 5 kg, € 24,64
  • pakket 5-10 kg, € 31,30
  • pakket 10-30 kg, € 42,19

   

  Levertijd 2-4 weken. Voor bepaalde datum in huis? Bel gerust.

  logo postnl 

  Betalen met Ideal of vooraf overmaken.

  logo ideal

   

 • Klant reacties

   

  Klant reacties Herinneringshout

   

   

 • Wist je dat....

  De Mona Lisa ook op populierenhout is gemaakt?

  Dat Herinneringshout hetzelfde hout gebruikt voor haar producten?

  Omdat dit heel lang meegaat! 

   

Herinneringshout.nl

© 2018 Herinneringshout - KvK: 57928924 - BTW nr: NL172635421B01 - info@herinneringshout.nl